中文名称 ---【希腊工业产权组织】

基本信息
中文名称 希腊工业产权组织
英文名称 The Hellenic Industrial Property Organisation (O.B.I.)
类别 政府机构;
国别 希腊
语言 英文
中文关键词 希腊;工业产权;政府机构
英文关键词 Greece;industrial property;government agency
发布机构 希腊工业产权组织
中文摘要 希腊知识产权组织是依据1987年的1733法律成立于1998年1月1日。他是一个独立运行的法人实体,受私法约束,由一个自力更生的行政管理和7名成员组成的行政理事会来管理。 其目标是促进希腊的科技和工业发展,在知识产权领域提供重要的服务。该知识产权组织是希腊唯一合法的有资格保护发明和工业设计以及有关的技术信息和技术转让的机构。它同时还提供从世界范围内的专利数据库获取的技术信息。除此之外,希腊工业产权局还管理3个地区性的电子专利图书馆以促进技术信息在个领域的应用。
英文摘要 The Hellenic Industrial Property Organisation (OBI) was founded under the Law 1733/87 and began functioning on January 1st, 1998. It is an economically independent legal entity governed by private law and directed by a self-reliant administration and a seven-member Administrative Council. The Hellenic Industrial Property Organisation (OBI) has exclusive competence in Greece for the registration of inventions and industrial designs and models as well as for matters relating to technological information and technology transfer.

 




| 联系我们 | 网站地图 | 版权声明 |

版权:中国科学院 主办:中国科学院科技促进发展局 承办:中国科学院成都文献情报中心 蜀ICP备05003827号-12

建议使用1024×768 分辨率 IE6.0以上版本浏览器